Våre Båter

Våre båter

Vi har en solid flåte på 60 båter i forskjellige modeller og størrelser. Seil i Kroatias skjærgård med hele ditt selskap, vi har seilbåter og katamaraner for opptil 12 personer. Seil deg selv eller leie din egen skipper som tar deg mellom de forskjellige havnene i henhold til ønsket rute. Du kan også bestille din egen kokk som tilbereder alle måltider om bord.

Vi har båter som passer mest. Velg mellom luksuriøse eller litt enklere seilbåter. Eller hvorfor ikke tilbringe ferien i en av våre nye katamaraner med den nyeste teknologien og alle tenkelige bekvemmeligheter som oppvaskmaskin, vaskemaskin, sykler og dykkerutstyr?

2-Kabinbåter

2-KABINBÅTER Selskap av 4 personer Her får du en litt mindre båt med to hytter, fire senger og vanligvis toalett. Disse båtene har en maksimal kapasitet på seks personer, men er best egnet for fire personer. Båtene er vanligvis mellom 32 ft og 35ft og en passende båt for en familie med ett eller to barn eller ....Les mer »

3-Kabinbåter

3-KABINBÅTER Selskap av 6 personer Her får du en mellomstor båt med tre hytter, seks senger og vanligvis en til to toaletter. Båtene er vanligvis mellom 36 ft og 45ft, men vi har også 3-kabinbåter opp til 55ft. Båtene passer for en familie eller gruppe på tre par, da maksimalt åtte personer ....Les mer »

4-Kabinbåter

4-KABINBÅTER Selskap av 8 personer Her får du en litt større båt med fire hytter, åtte senger og minst to toaletter, men i noen tilfeller opptil fire toaletter. Størrelsen passer bra for henholdsvis venner eller familie med barn. Blant de 4-kabinbåtene kan du velge mellom fire hytter med dobbeltsenger, eller alternativt tre dobbeltsenger og ....Les mer »

5 & 6-Kabinbåter

5 & 6-KABINBÅTER Selskap av 10-12 personer Her får du en større båt med fem til seks hytter, ti til tolv senger og som vanligvis har to til fire toaletter. Er det mange mennesker som skal seile sammen? Da er disse båtene med fem eller seks hytter i størrelsene 50ft og 60ft noe for deg. Hvis båten har seks hytter, er det fire hytter med dobbeltsenger ....Les mer »

Katamaraner

KATAMARANER - (38ft och 45ft) Selskap av 6-10 personer Her vil du få en båt med fire hytter og åtte senger til gjestene dine, i tillegg til to hytter til personalet. Som regel har båtene i denne størrelsen to til fire toaletter. Foran og bak på hvert skrog finner du en luksuriøs hytte for to samt en ....Les mer »