Søk reise

Trogir - Croatia Yacht Club hovedbase

SCT Marina Trogir med segelbåtar i bakgrunden
Havet och segelbåt vid kanten av staden Trogir i Kroatien

Kroatiens bästa utgångshamn

Bara ett stenkast från Splits flygplats ligger den charmiga lilla byn Trogir med sina ca 12.000 invånare. Här finner du en stor marknad samt ett flertal mataffärer där all typ av bunkring för din seglats kan göras. I byns äldsta del, som utgörs av en Ö, finns också ett brett utbud med restauranger i de slingrande gränderna och nere på kajpromenaden. I byn finns också en katedral som är upptagen på Unescos världsarvslista.

Vår huvudbas ligger i Marina SCT som är byggd under år 2014. Marina har all tänkbar service för dig som ska segla och med sitt strategiska läge i Trogir finns det också möjlighet för aktiviteter runt om hamnen. Med start i Trogir har du perfekta rutter oavsett vad era önskemål är under er seglingsvecka. Från Torgir kan man välj att gå norr ut och besöka Kornati, gå söder ut ner mot Dubrovnik eller helt enkelt segla rakt ut i Splits fantastiska skärgård. Således kan allt från städer till öde vikar besökas och allt från lokala tavernor till högkvalitativa restauranger besökas.

Vår flotta i SCT Marinan i Trogir utgörs av både splitter nya och något äldre båtar i storleksklassen 33 till 53 fot, det finns ett stort antal båtar från de stora Europeiska varven men också några mindre båt tillverkare finns representerade i vår flotta.

Torgir ligger nära Splits flygplats och det tar ca tio minuter med vår transfer till marinan från flygplatsen.

 

Ruteforslag sør

Kroatias sørlige skjærgård er den mest besøkte. Med seilbåt har man utrolig mye å se, uansett hvilken retning man ønsker å seile. Vakre strender og urørte viker eller et litt mer livlig alternativ med JETSET turisme, valget er ditt. Fellesnevneren er en vakker, uberørt natur med noe av verdens reneste vann og en gjestfrihet som setter spor for resten av livet. Croatia Yatch Club har alle ingrediensene til en vellykket reise i Kroatia. Vi serverer deg informasjon og tips for at du skal få en unik reise, og samtidig ikke tømme lommeboken din.

Dag 1 - Veli Drvenik

Trogir - V. Drvenik ca 17nm

V. Drvenik er et inspirerende syn med spennende natur, duftende urter og flere hundre år gamle oliventrær. Her vil du finne fred og ro for kropp og sjel uten masseturisme. Her er et besøk på Restaurant Tramontana et must. 
Ateljé Tramonatana består av en villa med utsikt over havnen og fungerer som en restaurant og atilje. Her får du gratis inngang til atilje, hage og andre fasiliteter. Restauranten er åpen mellom 16.00 og 23.00. Der serveres det fantastisk hvitløk- og urteduftende middelhavsmat, kokt på de ferskeste ingredienser, sammen med viner produsert i lokalområdet. 

Vi som driver Ateljé Tramonatana
Vi bodde i Sverige fra 1969 til 2003 og er nå fastboende på øya. 

HELJÄ: Opprinnelig fra Finnland. Svensk utdannet frikunstner med flere egne utstillinger i Hornsgatan i Stockholm. Arbeider med flere forskjellige teknikker. I løpet av vinteren kreerer hun i sitt utendørs friluftsatilje og om sommer er hun vertinne for gjestene våre. I utendørsrestauranten kan du se hennes arbeid av ulike slag (malerier, steinkunst, silkekunst, smykker, naturlige materialer, etc.). MARINKO: Utdannet kokk og oppvokst her på øya i Veli Drvenik. Begynte sin karriere med matlaging på Hotel Park i Split i 1961. Ble tilbudt en jobb som kokk på Stallmästaregården i Stockholm i 1969. Åpnet sin egen restaurant, Trollet, på Hornsgatan i 1977 og drev den med stor suksess i 12 år. I dag står han ansvarlig for alt som kommer ut på tallerkenen fra kjøkkenet og grillen, alt organisk og nyhøstet. Han lager smakfulle lokale retter og spesialiteter. Han benytter også hagen til sin fullt ut økologisk produksjon av husets egen vin, olivenolje, krydret brennvin, og marmelade som benyttes blant de økologiske produktene i serveringen.

 

   

Dag 2 - Milna, Brac

V.Drvenik-Milna Brac ca 20nm

Milna ligger på den vestlige delen av øya Brac. Samfunnet ligger ved enden av en lun bukt og har røtter helt tilbake til romertiden, der de fraktet marmor til Keiser Dikletianus palass i Split fra øya Brac. Her finner du trivlige restauranter, rolige utesteder og en fin promenade. Fine badestrender finner du også her, hvis du ikke ønsker å bade fra båten. I Milna er det to småbåtshavner, moderne utstyrt for et behagelig opphold. For de som ønsker naturhavn anbefaler vi bukten Bobovisce som ligger like øst for Milna.

 

   

Dag 3 - Hvar

Milna Brac-Hvar ca 15nm

Hvar er en favoritt blandt skandinaviske turister. Hvar tiltrekker mye JETSET og hippe mennesker. Her finner du trendy utesteder, kafeer, barer, hoteller, osv., men forvent stive priser. Det kan være vanskelig å få plass på marinaen i Hvar under høysesongen da byen tiltrekker seg mange charterturister, men et alternativ er å legge til i ACI Marina Palmizana som ligger på motsatt side av øyen. Derfra kan du lett komme deg til Hvar med taxibåt. Båtene går hele natta om sommertider. Prøv også gjerne bukten SV Nedelja som ligger sørøst for Hvar by, om været tillater det. Der ligger det er en veldig fin restaurant som absolutt  er verdt et besøk.

 

     

Dag 4 - Scedro

Hvar-Scedro ca 17nm

Scedro er en nydelig øy utenfor Hvar med en vakker naturhavn. Der finner du to fine restauranter hvor du kan nyte en god middag med god vin, om du ikke ønsker å spise i båten.
Øyen
Scedro har to dype og lune viker. I bukten Mostir finner du ruinene etter et Dominikansk kloster og et hospits for sjømenn som ble stiftet helt tilbake i 1465, og nedlagt i 1800. 

Scedro spilte en viktig rolle i Adriaterhavets maritime historie, med sine lune viker og havner. Øya tilbyr fine promenader, bra bademuligheter og vakker utsikt, spesielt på vestsiden (nydelig utsikt over Hvar, særlig ved solnedgang). Klimaet i Scedro er litt mildere enn på Hvar. Scedro er helt klart verdt en stopp på reisen.
 

 

   

Dag 5 - Vis Komiza

Scedro-Vis Komiza ca 30nm

Et virkelig kult sted. Komiza er en koselig fiskerlandsby som ligger ved foten av fjellet Hum. På østkysten av bukta der Komiza ligger, er det store sand- og rullesteinsstrender (Gusarica, Nova Posta, Velo ŽALO). Den spesielle atmosfæren på sommerkveldene er forsterket med forestillinger av harmoni-sang grupper og barnekor i kystområdet, promenaden eller i en av samfunnets lokale restauranter. Frem til 1989 var øya et militærområde og turistene fikk ikke lov til å gå i land på øya. 

Wise, med sine fine kyst er tilnærmet uberørt. Øya er gammeldags og koselig.

På øyen Biševo som ligger sørvest for Vis finner du en spennende blå grotte - Modra Spilja. Her får vannet vakre nyanser fra lyset som slipper til. Du kan også få guidede turer til hulen om du vil besøke hulen under litt mer organiserte omstendigheter.

 

   

Dag 6 - Solta

Komiza-Solta ca 25nm

Denne langstrakte øyen er grunn for mange høyder og vakker natur som seilere elsker ... Sund, holmer og frodige og grønne omgivelser konkurrerer om oppmerksomheten. Her er det naturhavner som gjelder. En klar favoritt på ruten er en koselig bukt som heter Sesula. Hele Solta er bare 52 kvadratkilometer i areal, og var et populært feriested for den romerske adelen. På mange av øyas vakreste steder kan man fortsatt finne ruiner etter de romerske villaene. 

 

   

Dag 7 - Vel hjemme

Siste kveld er det vanlig å sjekke ut av båten slik at man ikke har noen forpliktelser på lørdag formiddag, ettersom transport fra havnen ofte går tidlig. Så sjekk ut, og nyt en deilig middag på en koselig lokal restaurant.

 

Ruteforslag nord

Trogir er posisjonert i midten av Kroatias mest interessante seileområder. Havnen er et ideelt utgangspunkt for seiling i Dalmatias nordlige skjærgård med bl.a. Siberniks vidunderlige øyverden, og den fantastiske nasjonalparken Kornati. Dette er virkelig et paradis for seilere. På like bekvem avstand ligger de største øyene utenfor Split; Hvar, Brac, Vis, Solta, m.fl. På en uke rekker man ikke begge deler, så man får velge en av turene, og ta den andre på et senere tidspunkt. Forskjellen på de forskjellige rutene er ganske stor når det kommer til landskap, øyer og havner. Øyene utenfor Split er større, bebodde, med koselige små byer, store havner, kultur, historie og et større utvalg av butikker, restauranter osv.. Du vil også se flere båter på sjøen her.
Seiling nord for Kremik innebærer mye skjærgårdsseiling mellom øyer, holmer og skjær. Området er stort sett ubebodd bortsett fra et par mindre lokalsamfunn. Det er mange gode ankringsviker og bukter med små bøyer og brygger med fortøyningsmuligheter. Nesten alle gode viker har en koselig restaurant som serverer god mat. Området har ikke mindre enn to nasjonalparker; Krka og Kornati. Kornati er en øygruppe bestående av øyer og holmer. I 2009 kostet en billett til Kornatiparken 250 KN ved forsalg i Marina Kremik. Det er dyrere å kjøpe i selve parken. Her er det kvalitetstid med familie og venner, flott seiling, bading og god mat som gjelder.

Dag 1 - Opat

Trogir – Opat ca 35nm

Opat ligger på sørspissen av øya kyr i Kornati. Opat er et fantastisk sted med en koselig taverna som serverer god mat og fersk sjømat som spesialitet sin. Som i de fleste tavernaer langs kysten blir servert økologisk, tradisjonsmat.
Her er en god ankringsvik og en køye med faste fortøyninger.
Kroatia Yacht Club gjestene nyte dette privilegiet:
- Pre-order køye samtale kvelden før for å gi båten navn
- Gratis port charges (forutsatt at mannskapet spise på vertshuset)
- Gratis nasjonalpark gebyr

 

   

Dag 2 - Zut

Opat-Zut ca ca 15nm

Zut er et nautisk paradis og en av øyene i Kornati øygruppen, som ligger mellom øyene Pasman og Ugljan (som er tilknyttet fastlandet). Zut er en lang, smal øy, dekker et område på nesten 15 kvadratkilometer og er på det meste 2 km bred. Høyeste punkt er 172 meter over havet. Øya er bratt og har en langtrukket, beskyttede kystlinje, som er preget av de lune vikene Luka Hiljača, Sarušćica, Gul, Bizikovica samt noen mindre viker. Herifra føles det langt til alle fasiliteter og du får følelsen av å være på en Robinson-øy. Zut er dekket av oliven-, fikentrær og vinranker, og har ingen permanente bosetninger. Øya benyttes regelmessig året rundt av fiskere, bønder og oliven- og fikenplukkere fra øyene Murter og  Kornatiöar. Øyen Zut har en nydelig marina, komplett med en god restaurant ved navn Restaurant Festa.

Croatia Yacht Club gjester nyter følgende privilegier:
- Forhåndsbestilt havneplass. Ring kvelden før og oppgi båtens navn.
- Gratis havneavgift (forutsatt at mannskapet spiser på vertshuset).
- Gratis nasjonalparkavgift.

 

   

Dag 3 - Telelasicaviken 

Zut-Telelasicaviken 10nm

Telašćica, er en naturpark oppkalt etter bukten som ligger i den sørøstlige delen av Dugi Otok. Bukta er ca 8 km lang og 1,6 kilometer bred. I Telascicaviken finnes det 25 store og små viker, bukter, og 5 holmer. Takket være sin beliggenhet er viken godt beskyttet mot Golfstormer. Telašćica er en av de største og best beskyttede buktene på den østlige delen av Adriaterkysten. Den består av adskilte deler. Disse tre delene er Tripuljak, Farfarikulac og Telašćica. En stor del av havbunnen er dekket av koraller, og holder et usedvanlig rikt dyreliv som er avgjørende for reproduksjon av mange fiskearter. I lys av den vakre naturen vil vi foreslå middag om bord i båten.

 

 

   

Dag 4 - Ravni Zakan

Telascicaviken-Ravni Zakan ca 18nm

Ravni Zakan er et drømmested. Naturen er fortryllende vakker. Ravni Zakan er en vakker liten øy med små lokalsamfunn på både den sørlige og den nordlige siden. På den nordlige siden ligger vertshuset "Laurus" med små bøyer duppende på utsiden hvor du kan fortøye båten.
På sørsiden finner du Kornati-øygruppens største restaurant. Denne restauranten er godt besøkt av cruiseskip, og kan være ganske fullt ved sommertider. Maten er helt utmerket (men ganske dyr).
Gjestene våre kan forhåndsbestille havneplass og betaler ingen havneavgift om de benytter seg av vertshuset. Imidlertid må nasjonalparkgebyret betales her.

Her finner du også en god ankringsvik og en kai med faste fortøyninger. Croatia Yacht Club gjester nyter følgende privilegier:
- Forhåndsbestilt havneplass. Ring kvelden før og oppgi båtens navn.
- Gratis havneavgift (forutsatt at mannskapet spiser på vertshuset). 
 

 

   

Dag 5 - Kaprije

Ravni Zakan-Kaprije ca 17nm

Har du sett den Oscar-belønnede filmen Mediterraneo? Vil du bruke litt tid på en liten glemt øy i midten av ingensteds. Det eneste som finnes på øya er en liten rolig fiskelandsby som mirakuløst motsto alle utvikling turisme fører med seg. Kaprije er en slik øy. Det er vanskelig å beskrive Kaprije med kun ord. Utrolig vakkert og uskyldig, spesielt tidlig på våren og sent på høsten, når Adriaterhavet er tomt for turister. Det er helt fantastisk å våkne opp på et sted som viken Nozda. Det er nesten som om man lengter etter en mye mer primitiv verden og et liv med større nærhet til naturen.

 

     

Dag 6 - Zirije

Kaprije-Zirije ca 20nm

Etter å ha seilet rundt Kornati og Sibenik skjærgården, er det på tide å avslutte ferden med et besøk til øya Zirije. Her er den vakre bukten V. Stupice. V. Stupice er en god ankringsbukt med solide bøyer selv som kan brukes fritt. 

Bukten er en fantastisk naturhavn med naturlig skjønnhet og god beskyttelse mot vær og vind. Rett og slett en perfekt avrunding på reisen. I bukten finner du en restaurant hvor det serveres klassisk, hjemmelagd middelhavsmat. Matopplevelsen skiller seg ikke veldig ut, så det kan kanskje være greit å spise middag på båten om man ikke er tom for egen proviant. Bli i båten og nyt maten dere har laget selv. De fantastiske omgivelsene er selvsagt gratis i alle fall.
 

 

   

Dag 7 - Hjemmehavn

Siste kveld er det vanlig å sjekke ut av båten slik at man ikke har noen forpliktelser på lørdag formiddag, ettersom transport fra havnen ofte går tidlig. Så sjekk ut, og nyt en deilig middag på en koselig lokal restaurant.

 

Hvordan kommer du deg hit

Flyreiser till Kroatia

Fly fra vår til høst

Mesteparten av sommeren er det rikelig med flytrafikk mellom Skandinavia og Kroatia. Scandjet Travel tilbyr charterturer til Zagreb, Pula, Split, Zadar og Dubrovnik fra Stockholm, Gøteborg, Oslo og København.
Croatian Airlines flyr til Zagreb fra Stockholm-Arlanda og Gøteborg-Landvetter, to ganger i uken.
SAS flyr fra Stockholm til Zagreb til Split og fra Gøteborg.
Norwegian flyr til Pula, Split og Dubrovnik fra Stockholm-Arlanda.
Ryanair flyr til Zadar fra Stockholm-Skavsta.

Planlagt flybiletter Fly fra vår til høst

Croatia Airlines, Adria Airways, Aeroflot, Air Bosna, Air France, Austrian Airlines, British Airways, Air Canada, CSA, Germanwings, KLM, Lufthansa, LOT, Malev, Ryan Air, Turkish Airlines, Norwegian, Sky Europe Airlines, m.fl.

Kjøre bil til Kroatia

Å kjøre bil til Kroatia er raskt og relativt problemfritt. Med små barn i bilen, er det lurt å dele opp turen i mindre ruter. Det er mange flotte severdigheter langs veien til Kroatia. 
1. Trelleborg - Rostock (D) - Berlin (D) - Potsdam (D) - Hof (D) - Regensburg (D) - Passau (D) - Graz (A) - Maribor (SLO) - Zagreb (HR) - Primosten (HR ) 
2dre Gøteborg - Kiel (D) - Hamburg (D) - Hannover (D) - Kassel (D) - Fulda (D) - München (D) - Salzburg (A) - Villach (A) - Ljubljana (SLO) - Zagreb (HR ) - Primosten (HR)

Avstånd Split - Marina Kremik (Primosten) - Marina Zadar (Zadar)

Fra flyplassen i Split tar det om lag 30 minutter med busstransport for å komme frem til Marina Kremik. Fra flyplassen i Split tar det omtrent en time med busstransport for å komme til Marina Zadar.

Kart

Avganger & priser

Side 1 av 79

Filter
Utgående Avreisested Båt Pris
21.09.2019 Båtutleie uten fly Båtutleie Allures 45 2013 3 hytts 6+2 Senger 25 920,- Bestill
21.09.2019 Båtutleie uten fly Båtutleie Bavaria 46 2016 4 hytts 8+2 Senger 30 549,- Bestill
21.09.2019 Båtutleie uten fly Båtutleie Beneteau Oceanis 48 4 hytts 8+2 Senger 32 503,- Bestill
21.09.2019 Båtutleie uten fly Båtutleie Beneteau Oceanis 38.1 2018 3 hytts 6+2 Senger 20 829,- Bestill
28.09.2019 Båtutleie uten fly Båtutleie Elan 45 2017 4 hytts 8+2 Senger 19 440,- Bestill
28.09.2019 Båtutleie uten fly Båtutleie Salona 44 2012 4 hytts 8+2 Senger 19 440,- Bestill
Utgående Avreisested Båt Pris
05.10.2019 Båtutleie uten fly Båtutleie Allures 45 2013 3 hytts 6+2 Senger 18 926,- Bestill
05.10.2019 Båtutleie uten fly Båtutleie Bavaria 46 2016 4 hytts 8+2 Senger 18 103,- Bestill
05.10.2019 Båtutleie uten fly Båtutleie Beneteau Oceanis 48 4 hytts 8+2 Senger 19 749,- Bestill
05.10.2019 Båtutleie uten fly Båtutleie Elan 45 2015 4 hytts 8+2 Senger 17 280,- Bestill
05.10.2019 Båtutleie uten fly Båtutleie Elan 45 2017 4 hytts 8+2 Senger 17 280,- Bestill
05.10.2019 Båtutleie uten fly Båtutleie Elan 45 2016 4 hytts 8+2 Senger 17 280,- Bestill
05.10.2019 Båtutleie uten fly Båtutleie Elan 45 2016 4 hytts 8+2 Senger 15 120,- Bestill
05.10.2019 Båtutleie uten fly Båtutleie Elan 45 2018 4 hytts 8+2 Senger 17 280,- Bestill
05.10.2019 Båtutleie uten fly Båtutleie Elan 50 2017 4+1 hytts 10+1+2 Senger 23 863,- Bestill

Båt

Salona 44 (Trogir)

Salona 44 (Trogir)

Namn: Miss Elva   Hemmahamn: Trogir, Marina SCT    Bäddar: 8+2 En riktig performance cruiser med kul segling och strålande boendekomfort som resultat! Salona 44 är en ...
Bavaria 41

Bavaria 41

Namn: Instagram Hemmahamn: Trogir, Marina SCT  Bäddar: 6+2
Bavaria 46 (Trogir)

Bavaria 46 (Trogir)

Namn: Natti Hemmahamn: Trogir, Marina SCT  Bäddar: 8+1 (1 = Möjliga sovplatser för ev. gäst eller personal)
Bavaria 46 (Trogir)

Bavaria 46 (Trogir)

Namn: Grey Sky Hemmahamn: Trogir, Marina SCT  Bäddar: 8+1
Beneteau Oceanis 38.1 (Trogir)

Beneteau Oceanis 38.1 (Trogir)

Namn: Bellagio Hemmahamn: Trogir, Marina SCT  Bäddar: 6+2
Beneteau Oceanis 45 (Trogir)

Beneteau Oceanis 45 (Trogir)

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 7.0px 0.0px; line-height: 12.0px; font: 10.0px Verdana; color: #3c3c3c; -webkit-text-stroke: #3c3c3c}p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; line-height: 12.0px; font: 10.0px ...
Beneteau Oceanis 51.1 (Trogir)

Beneteau Oceanis 51.1 (Trogir)

Namn: Enjoy Hemmahamn: Trogir, Yachtclub Seget (Marina Baotic) Bäddar: 10+1+2 (godkänd för 12 personer) Nya Beneteau Oceanis 51.1 från 2018. Otroligt bra komfortnivå me...
Beneteau Oceanis 51.1 (Trogir)

Beneteau Oceanis 51.1 (Trogir)

Namn:Miss Alice Hemmahamn: Trogir, Yachtclub Seget (Marina Baotic) Bäddar: 8+1+2 (godkänd för 11 personer) Nya Beneteau Oceanis 51.1 från 2018. Otroligt bra komfortnivå...
Elan 40 (Trogir)

Elan 40 (Trogir)

Namn: Google Hemmahamn: Trogir, Marina SCT Bäddar: 6+2
Elan 40 (Trogir)

Elan 40 (Trogir)

Namn: Fides Hemmahamn: Trogir, Marina SCT Bäddar: 6+2  
Elan 40 (Trogir)

Elan 40 (Trogir)

Namn: Majandra Hemmahamn: Trogir, Marina SCT Bäddar: 6+2 Ny design och härliga ytor både på och under däck. Elan 40 är den rymligaste 40-fotaren och seglar dessutom v&a...
Elan 434 (Trogir)

Elan 434 (Trogir)

Namn: Hedda Gabler   Hemmahamn: Trogir, Marina SCT    Bäddar: 8+2
Elan 434 (Trogir)

Elan 434 (Trogir)

Namn: Mana Hemmahamn: Trogir, Marina SCT Bäddar: 6+2
Elan 45 (Trogir)

Elan 45 (Trogir)

Namn: Princess Tena, Midnight, Elysium, Six friends Hemmahamn: Trogir, Marina SCT Bäddar: 8+2 Uppföljaren på Elan 434 och Elan 444. Helt enkelt toppen!
Elan 45 (Trogir)

Elan 45 (Trogir)

Namn: NN Hemmahamn: Trogir, Marina SCT Bäddar: 6+2 Uppföljaren på Elan 434 och Elan 444. Helt enkelt toppen!
Elan 45 (Trogir)

Elan 45 (Trogir)

Namn: Merit Hemmahamn: Trogir, Marina SCT Bäddar: 8+2  En välutrustad komfortbåt med allt som behövs för en fantastisk vecka i den Kroatiska skärgården. Den&n...
Elan 45 (Trogir)

Elan 45 (Trogir)

Namn: Our freedom Hemmahamn: Trogir, Marina SCT Bäddar: 6+2 Uppföljaren på Elan 434 och Elan 444. Helt enkelt toppen!
Elan 45 (Trogir)

Elan 45 (Trogir)

Namn: Caol Ila   Hemmahamn: Trogir, Marina SCT   Bäddar: 8+2 Uppföljaren på Elan 434 och Elan 444. Helt enkelt toppen!
Elan 45 (Trogir)

Elan 45 (Trogir)

Namn: Maui Hemmahamn: Trogir, Marina SCT Bäddar: 8+2 Elan 45 är på alla sätt en imponerande segelbåt. Utvecklad för att tillgodose behoven för en seglingssemester...
Elan 45 (Trogir)

Elan 45 (Trogir)

Namn: Skyfall Hemmahamn: Trogir, Marina SCT Bäddar: 8+2 Elan 45 är på alla sätt en imponerande segelbåt. Utvecklad för att tillgodose behoven för en seglingssemest...
Elan 45 (Trogir)

Elan 45 (Trogir)

Namn: Monaco Hemmahamn: Trogir, Marina SCT Bäddar: 8+2  En välutrustad komfortbåt med allt som behövs för en fantastisk vecka i den Kroatiska skärgården. Den&...
Elan 50 (Trogir)

Elan 50 (Trogir)

Namn: Sunrise Hemmahamn: Trogir, Marina SCT Bäddar: 10+2+1 (Godkänd för 12 personer) (2+1 = Möjliga sovplatser för ev. gäst eller personal) Nya Elan 50 är ...
Elan 50 (Trogir)

Elan 50 (Trogir)

Namn: Partybreaker Hemmahamn: Trogir, Marina SCT Bäddar: 10+2+1 (Godkänd för 12 personer) Nya Elan 50 är framtagen för just semestersegling i medelhavet och inget annat. B&ari...
Elan 50 (Trogir)

Elan 50 (Trogir)

Namn: Elysium I Hemmahamn: Trogir, Marina SCT Bäddar: 10+2+1 (Godkänd för 12 personer) Nya Elan 50 är framtagen för just semestersegling i medelhavet och inget annat. Bå...
Elan 50 (Trogir)

Elan 50 (Trogir)

Namn: Fines de Claires och Lazy Days Hemmahamn: Trogir, Yachtclub Seget (Marina Baotic) Bäddar: 10+2+1 (Godkänd för 12 personer) Nya Elan 50 är framtagen för just semestersegl...
Elan 50 (Trogir)

Elan 50 (Trogir)

Namn: Bingo Hemmahamn: Trogir, Marina SCT Bäddar: 10+2+1 (Godkänd för 12 personer) Nya Elan 50 är framtagen för just semestersegling i medelhavet och inget annat. Båten ...
Elan E4 (Trogir)

Elan E4 (Trogir)

Namn: Bella Mia Hemmahamn: Trogir, Marina SCT Bäddar: 6+2 Ny sportig båt från Elan för den som vill segla snabbt!
Hanse 455 (Trogir)

Hanse 455 (Trogir)

Namn: Azure Hemmahamn: Marina SCT, Trogir Bäddar: 8+2 (godkänd för 10 personer) En modern båt från ett av världens bästa båtvarv med en stark kombinatio...
Jeanneau Sun Odyssey 439 (Trogir)

Jeanneau Sun Odyssey 439 (Trogir)

Namn: Lady Linda Hemmahamn: Marina SCT, Trogir Bäddar: 6+2 Med vår välutrustade Jeanneau Sun Odyssey 439 får ni tre rymliga hytter med plats för 6 personer. Lady Linda &aum...
Lagoon 39 -15 (Trogir)

Lagoon 39 -15 (Trogir)

Namn: Weather Report Hemmahamn: Trogir, Marina SCT Bäddar: 8+1+1 En ny fantastisk skapelse från Lagoon. Ny futuristisk design och betydligt förbättrade seglingsegenskaper jäm...
Lagoon 40 -18 (Trogir)

Lagoon 40 -18 (Trogir)

Namn: Nathalie Hemmahamn: Trogir, Marina SCT Bäddar: 8+1+1+2 Uppföljaren till den populära Lagoon 40. En fantastiskt rymlig båt med oerhört hög komfortnivå.
Lagoon 40 -19 (Trogir)

Lagoon 40 -19 (Trogir)

Name: No Limits Home port: Trogir, Marina SCT Beds: 8+1+1+2
Lagoon 42 -18 (Trogir)

Lagoon 42 -18 (Trogir)

Namn: Pulp Fiction Hemmahamn: Trogir, Marina SCT Bäddar: 8+1+1+2 Den nya Lagoon 42 är den bredaste 42 fotaren i klassen och helt enastående komfortmässigt. Den är enkel att h...
Lagoon 42 -19 (Trogir)

Lagoon 42 -19 (Trogir)

Namn: NN Hemmahamn: Trogir, Marina SCT Bäddar: 8+1+1+2 Den nya Lagoon 42 är den bredaste 42 fotaren i klassen och helt enastående komfortmässigt. Den är enkel att hantera och...
Lagoon 450 -17 (Trogir)

Lagoon 450 -17 (Trogir)

Namn: Pix Hemmahamn: Trogir, Yachtclub Seget (Marina Baotic) Bäddar: 8+1+1+2 Boka din drömsemetser på vår nya Lagoon 450 med start från Trogir stad. Med sina rymliga fyra h...
Lagoon 450F -18 (Trogir)

Lagoon 450F -18 (Trogir)

Namn: Jenny of Sweden Hemmahamn: Trogir, Yachtclub Seget (Marina Baotić) Bäddar: 8+1+1+2 Boka din drömsemetser på vår nya Lagoon 450 med start från Trogir stad. Med si...
Lagoon 450F -19 (Trogir)

Lagoon 450F -19 (Trogir)

Namn: NN Hemmahamn: Trogir, Yachtclub Seget (Marina Baotić) Bäddar: 8+1+1+2 Boka din drömsemetser på vår nya Lagoon 450 med start från Trogir stad. Med sina rymliga fy...
Lagoon 50 (Trogir)

Lagoon 50 (Trogir)

Namn: Amanda of Sweden Hemmahamn: Trogir, Yachtclub Seget (Marina Baotić) Bäddar: 8+2+1+1
Lagoon 620 Luxury

Lagoon 620 Luxury

Namn: My Destiny Hemmahamn: Trogir, Marina SCT  Bäddar: 8+2 Lagoon 620 är det nya flaggskeppet med allt du kan önska dig ombord. Är det en flytande modern villa du söker?...
Saona 47 (Trogir)

Saona 47 (Trogir)

Namn: Saga I Hemmahamn: Trogir, Yachtclub Seget (Marina Baotic) Bäddar: 10+1+1 (max 12 gäster ombord)
Saona 47 -19 (Trogir)

Saona 47 -19 (Trogir)

Namn: Freja Hemmahamn: Trogir, Yachtclub Seget (Marina Baotic) Bäddar: 10+1+1 (max 12 gäster ombord)
Salona 35 (Trogir)

Salona 35 (Trogir)

Namn: Charley   Hemmahamn: Trogir, Marina SCT   Bäddar: 4+2 Bestill vår nye Salona 35 performance med 2 lugarer, 4+2 senger. Nå 15% rabatt
Elan 434 (Trogir)

Elan 434 (Trogir)

****
Namn: Didi Hemmahamn: Trogir, Marina SCT    Bäddar: 8+2
Saba 50 (Trogir)

Saba 50 (Trogir)

Namn: Cerenia Hemmahamn: Trogir, Yachtclub Seget (Marina Baotic) Bäddar: 12+2 (max 12 gäster ombord)
Allures 45-2013 (Trogir)

Allures 45-2013 (Trogir)

Namn: Allunette Hemmahamn: Trogir, Marina SCT Bäddar: 6+2 Allures 45 har en luftig, lys og komfortabel planløsning med dekksalongpreg og luksuriøst inventar av kirsebær, samt...
Elan 50 (Trogir)

Elan 50 (Trogir)

Namn: Friends Hemmahamn: Trogir, Marina SCT Bäddar: 8+2+1 Nya Elan 50 är framtagen för just semestersegling i medelhavet och inget annat. Båten har den största sittbrunnen i ...
Elan 494 (Trogir)

Elan 494 (Trogir)

*****
p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 7.0px 0.0px; line-height: 12.0px; font: 10.0px Verdana; color: #3c3c3c; -webkit-text-stroke: #3c3c3c}p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; line-height: 12.0px; font: 10.0px ...
Bavaria 49 (Trogir)

Bavaria 49 (Trogir)

Namn: Felicitas, Allegra   Hemmahamn: Trogir, Marina SCT   Bäddar: 10 (Godkänd för 10 personer) Rymlig 5-hyttare med hög boende komfort. Den perfekta båten fö...
Jeanneau 53 (Trogir)

Jeanneau 53 (Trogir)

Namn: Cleopatra Hemmahamn: Trogir, Yachtclub Seget (Marina Baotic) Bäddar: 10+2+1 (Godkänd för 12 personer) Jeanneau 53 är en härlig båt med gott om plats, utrustad med ...