Lei en skipper

Har du lyst til å prøve deg på seiling i Kroatia, men mangler erfaring eller kompetanse? Eller kanskje du er en erfaren sjømann, men ønsker å unngå ansvar for båten, samt ha en kunnskapsrik guide for området nær for hånden? Ønsker du å bare kunne nyter seiling og ferie og ikke bekymre deg for om ankeret har feste? Da kan en av våre profesjonelle skippere midt i blinken for deg. Skipperen vil ta seg av båten og vedlikehold, slik at du og dine venner har frihet til å svømme, snorkle, sole dere og slappe av.

Full frihet til å bestemme din egen rute

Velger du å seile sammen med en skipper, deler han selvfølgelig all den kunnskap han har om området og gir tips om ulike ruter, vind og havner. Å seile med en skipper gir deg også flere valgmuligheter da du og dine venner kan velge å delta aktivt i seiling, eller bare å slappe av og la skipperen føre dere til steder dere aldri vil glemme.
Å oppdage nye land og kyster er alle i stand til å gjøre, selv uten mye erfaring innenfor seiling. Kapteinen har fullt ansvar for båt og ferdsel, noe som betyr at du ikke trenger å ha påvist erfaring i form av båtførerbevis o.l. Vi har bade mannlige og kvinnelige skippere. Ved leie av skipper tillkommer matkostnader under reisen.