Det er enkelt å bestille seiling

Du velger om du bare vil bestille båt eller om du vil bestille både fly og båt.
Nedenfor har vi samlet en guide som gjør det enkelt for deg å følge de respektive trinnene og alternativene.

Dato

Båtene kan bookes lørdag - lørdag, så velg den lørdagen som passer deg best. Basen er åpen fra mars til november.

Antall personer

Båtprisen er den samme uansett om du er 2 eller 12 personer om bord. Så hvis du bare bestiller båt, velger du ganske enkelt en person som nummer, slik at du får en enkel oversikt over båtene og prisene. Når du bestiller, er det lurt å velge antall tiltenkte reisende slik at du og din bedrift kan velge alternativer og lignende individuelt.

Flere alternativer

For å avgrense søket ditt, kan du enkelt ta flere valg ved å trykke "flere søkealternativer", dette gjør det enkelt for oss å vise nøyaktig hva vi kan tilby innenfor ditt spesielle segment. Hvis det er alternativer som er ubetydelige for deg, ikke velg noen alternativer, så vil du få alt foran deg. Hvis du har gjort et søk, men ikke har fått noen resultater, kan du kontakte oss. Vi har alltid et ess i steinhylsen til deg!

Fly

Når du har gjort søket, kan du bestille reisen din med fly. Alle båter kan bookes med fly fra Landvetter og Arlanda. Flybillettene i vårt bulk koster alltid 3 750 SEK per person, tur / retur, og er direktefly med SAS fra Landvetter og Arlanda til Split.

Prising
Prisen for båtutleie er den samme uansett hvor mange du er ombord i båten. Flyprisen legges til for antall reisende du har valgt. Prisene på nettstedet er inkl. rådende rabatter, men hvis du vil ha informasjon om den faktiske rabatten du mottok, kontakt oss for mer informasjon. Hvis båten koster 30 000 kr, og du er fire personer som vil fly ned, vil summen være 30 000 kr + (4 x 3 750 SEK) = 45 000 kr totalt eller 11 250 kr per person.

Opsjoner

komfortpakke
Komfortpakken legges til for hver bestilling av en båt. Dette inkluderer sengetøy, håndklær, sluttrengjøring og bensin. Gummibåter er alltid inkludert gratis.

Crew
For hver båt kan du velge å ha skipper, vertinne og kokk.

Innskuddsforsikring
Når du leier en båt, må du betale et depositum. I stedet for å gjøre dette, kan du velge en egenandel forsikring. Forsikringen har en variabel og en fast del, noe som betyr at hvis ulykken inntreffer, er kostnadene lave.

Redningsvester
Hver båt er utstyrt med redningsvester for maksimalt antall gjester om bord. Imidlertid, hvis du vil ha en mer komfortabel redningsvest å bruke hele dagen, anbefaler vi deg å leie våre oppblåsbare redningsvester fra Spinlock.
Mat
Hvordan fungerer det med mat ombord i båten, hvor kan du handle? Du kan kjøpe dagligvarer i form av mat og drikke i dagligvarebutikkene. I dag er rekkevidden ganske stor. Vil du bunke båten hjemmefra på nettet er bra. Varene blir levert i en eske til båten. Når du ansetter en skipper, vertinne eller kokk, blir matkostnadene lagt til i løpet av turen.
Link til bunker: http://www.jamyachtsupply.com/?af=CroatiaYachtC

Andre kostnader

(Keelboat)
Det som tillegg til dette er: Drivstoff = 70 € - 100 € / uke avhengig av hvor mye motor / generator som brukes (båten tanker på fredag ettermiddag i går dag)
Havneavgift = ca 30 - 100 € / natt (tips er å blande litt og legge i naturlig havn i mange av dine netter for å redusere kostnadene og bare ta gummibåten til havnene i stedet) Det er også restauranter som tilbyr ledig plass hvis du spiser på restauranten deres.
Turist skatt = 1 € / person / natt


(Katamaran)
Det som tillegg til dette er: Drivstoff = 100 € - 200 € / uke avhengig av hvor mye motor / generator som brukes (båten tanker på fredag ​​ettermiddag i går dag)
Havneavgift = ca 80-150 € / natt (tips er å blande litt og legge i naturlig havn i mange av dine netter for å redusere kostnadene og bare ta gummibåten til havnene i stedet) Det er også restauranter som tilbyr ledig plass hvis du spiser på restauranten deres.
Turist skatt = 1 € / person / natt