Her er noen gode grunner til å reservere med Croatia Yacht Club

1. Spesialister innenfor seiling i Kroatia

Siden vi spesialiserer oss på seiling i Kroatia, kan vi tilby særskilte tjenester som mange andre reiseoperatører ikke kan tilby. Siden 1985 har vi hatt gleden av å hjelpe tusenvis av svenske, norske sjøfolk med å realisere sine drømmereiser. Med eget utdannet personal, servicebåter og båt flåte, øker vi kvaliteten ytterligere. Vi har alltid reisepersonell på flyplassen, samt en telefon som er bemannet 24 timer i døgnet.

2. Kunnskap og bra materiell

Vi har selv jobbet på basen i Kroatia, benyttet mange av båtene, og besøkt de fleste havner og restauranter. Vi er glade for å kunne dele våre erfaringer med deg slik at du får mest mulig ut av reisen. I tillegg har Croatia Yacht Club de beste materialene innenfor seiling. Kjøp vår startpakke som inneholder sjøkart, havneguide og 3 DVDer som tar for seg hele kysten, og beskriver de 1185 øyene og 800 ankringsvikar, animerte sjøkart, mm.. Her finner du massevis av inspirasjon og idéer. Kjøp startpakken online.

3. Sikkerhet og garantier

Siden du betaler påmeldingsavgift når du bestiller og full pris 40 dager før avreise, ønsker vi at du skal være trygg på reservasjonen din. De fleste bestiller praktiske pakker med fly, båt og transfer. Vi benytter oss av bankgaranti hos Kammarkollegiet med gjeldende reisegaranti. Dermed kan du alltid være trygg på at du får det du bestilte. Videre har du kvalitetsgaranti i henhold til våre vilkår.