Fly med Croatia Yacht Club og SAS

Ved å booke fly gjenneom oss sikres både tryggheten og komforten for din reise. Vi opererer kun med direktefly fra Stockholm og Gøteborg med destinasjonen Split. Flyene går mellom 06.35 og 08.00 på lørdag morgen, avhengig av din avreisedestinasjon, og flyr direkte til Split. 

Vi ordner hele reisepakken - Alt for din comfort!

Ved å booke hele reisen din gjennom oss, sikrer du at din reise blir så komfortabel som mulig. Flyene vi opererer med er nøye utvalgt for du som gjest skal få en smidig reise fra du drar fra din flyplass til du seiler av gårde i den kroatiske skjærgården. 

Ankomstdagen vil se ut som følgende for deg og dine medreisende:

Mellom 06.35 og 08.00 reiser ditt fly fra flyplassen og du lander i ca. 2 timer og 30 minutter senere i Split. Der møter du vårt personale som sørger for at du blir transortert til rett marina. Ved ankomst på marinaen oppsøker du vårt eller vår partners kontor i samsvar med de instruksjonen du fikk på flyplassen, som også står i reisedokumentene dine.

Deretter får du informasjon om når båten din er klar, senest 17.00, men oftest betydelig tidligere. Under tiden dere venter på båten deres, passer det godt med lunch i marinaens restuarant, eller hvorfor ikke ta en tur inn til den nærliggende byen, utforske den og spise der? 

Når dere på ettermiddagen får tilgang til båten deres er det enklest at skipperen går ombord igjennom båten rolig og sikkert sammen med vårt personale, mens resten av besetningen handler mat etc. Etter dette er det tiden for avreise og vi ønsker dere en fantastisk uke!

SAS Eurobonus

Dere har alltid muligheten til å registrere Eurobonuskort når dere booker fly gjennom oss. Dette gjøres på plass på den respektive flyplassen ved insjekking. Dere kan også registrere dere bonuspoeng om dere velger å sjekke in online, noe som gjør reisen enda smidigere.

Pakkereiseloven - Trygghet

Om du som kunde booker både båt og fly gjennom oss, dekkes du av Pakkereiseloven. Dette innebærer at vi som reisearrangør er ansvarlig for hele din reise, fly, transport og båt. Mer informasjon om Pakkereiseloven finner du her (norsk versjon: http://lovdata.no/dokument/NL/lov/1995-08-25-57)